Ecole Ducasse - французька школа кулінарії та кондитерської майстерності, заснована Аленом Дюкассом, всесвітньо відомим шеф-кухарем, ресторатором і підприємцем. Ecole Ducasse входить до складу Sommet Education - провідної освітньої групи, що об'єднує топові інститути готельно-ресторанної справи.
Школа пропонує не лише програми бакалаврату, але й професійні та сертифікаційні програми, що дозволяють отримати різноманітні навички у двох основних сферах:
Навчання в Ecole Ducasse - це захоплення кулінарним та кондитерським мистецтвом, бажання розкрити оригінальний смак продуктів, підкреслити їх особливості та задовольнити гостей.
З моменту заснування Ecole Ducasse сприяє передачі французького ноу-хау у галузі кулінарного та кондитерського мистецтва. Сьогодні школа входить в провідну світову мережу шкіл, де захоплення та відданість сфері гостинності, відіграють основоположну роль в освітній філософії, яку закладають юним студентам.
Освіта Ecole Ducasse передає найвищі стандарти кулінарної та кондитерської виробництва за допомогою своїх комплексних навчальних програм, які акцентують увагу на практичному навчанні у поєднанні з інноваціями та відточенням власної майстерності.
Ecole Ducasse підтримує найвищі стандарти галузі й готує справжніх професіоналів своєї справи, що не лише з легкістю знаходять роботу, але й будуть дійсно успішну кар'єру шеф-кухарів.