Le Cordon Bleu Paris

Le Cordon Bleu - найбільша школа готельного сервісу й кулінарії у світі. Шефи які викладають у кулінарній школі є чинними кухарями у ресторанах, які гідні мішленівських зірок.

 

  • Париж, Франція

  • Заснований у 1895 році

 

Цікаві факти:

  • Серед знаменитих випускників кулінарної школи були такі відомі шеф-кухарі як: Julia Child, Nancy Silverton, Nathalie Dupree, Bruce і Eric Bromberg, James Peterson та інші

  • Le Cordon Bleu входить до складу багатьох престижних асоціацій, таких як: Chaine des Rotisseurs, Académie Culinaire de France, Association Prosper Montagné, Maîtres Cuisiniers de France, IACP, Maison de la France, British Accreditation Council

  • У кулінарній школі навчаються люди абсолютно різного віку і національностей

  • Шефи які викладають у Le Cordon Bleu є чинними кухарями у ресторанах, які  гідні мішленівських зірок

  • Le Cordon Bleu має кампуси у таких містах як, Париж, Сідней, Мадрид, Лондон, Оттава, Токіо, Веллінгтон та інші

 

     

Опис університету:

 

    Le Cordon Bleu був заснований у Парижі в 1895 році, і на сьогодні є найбільшою школою кулінарного й готельного менеджменту.

    Кулінарна школа пропонує всім охочим пройти навчання у сфері кулінарії, випічки, кондитерської справи, виноробства та ресторанного бізнесу.

    Усі викладачі й шефи, які викладають у Le Cordon Bleu, мають багаторічний досвід роботи у сфері бізнесу й кулінарії. Вони постійно беруть участь у різних міжнародних конференціях і виставках, стежать за останніми новинам у кулінарному світі, а також обмінюються досвідом з іноземними колегами.

    Le Cordon Bleu має кампуси у таких містах як, Париж, Сідней, Мадрид, Лондон, Оттава, Токіо, Веллінгтон та інші, що дозволяє  студенту обрати саме те місто де йому буде комфортно навчатися.

    У зв'язку з  тим, що індустрія у сфері гостинності  розвивається, кулінарна школа постійно удосконалює і модифікує свої навчальні програми у сфері бізнесу, поєднуючи традиції з інноваціями та творчим підходом. Проте, кулінарні програми у Le Cordon Bleu викладаються за авторською методикою, яка заснована на багаторічному досвіді й практиці.

     

Розташування:

Французький кампус Le Cordon Bleu розташований у Парижі, це й не дивно, адже це місто завжди надихає на створення кулінарних шедеврів. Саме у Парижі розташовано багато відкритих ринків, кондитерських та булочних крамничок, які щоранку наповнюють місто неповторним запахом свіжої випічки й кави. Це ідеальне місце для того, щоб більше дізнатися про французьку культуру й гастрономію.

Нове приміщення кулінарної школи розташоване на набережній Андре Сітроена. У цій будівлі усе створено для плідного навчання, є сучасне обладнання, а кожен з класів ідеально підходить для практичних  робіт. Особлива гордість Le Cordon Bleu, це зал для винних дегустацій.

 

 

     

Проживання:

Le Cordon Bleu немає своїх студентських резиденцій, тому кулінарна школа допомагає студентам у пошуку житла.

 

Зв'яжіться зі мною

При відправленні повідомлень ви погоджуєтеся на обробку вашої особистої інформації. Ми забезпечуємо повну конфіденційність.

Вступайте з нами!


Залиште заявку або звертайтеся за номером телефону! Фахівці Student Study допоможуть підібрати навчальний заклад та програму, забронювати проживання та підготувати візові документи для успішного початку навчання за кордоном.

Марта Яремко

Експерт з навчання за кордоном

[email protected]

Потрібна порада?

При відправленні повідомлень ви погоджуєтеся обробляти вашу особисту інформацію. Ми забезпечуємо повну конфіденційність.