Le Cordon Bleu Paris
Le Cordon Bleu - найбільша школа готельного сервісу й кулінарії у світі. Шефи які викладають у кулінарній школі є чинними кухарями у ресторанах, які гідні мішленівських зірок.
-
Париж, Франція
-
Заснований у 1895 році

Le Cordon Bleu - найбільша школа готельного сервісу й кулінарії у світі. Шефи які викладають у кулінарній школі є чинними кухарями у ресторанах, які гідні мішленівських зірок.
Париж, Франція
Заснований у 1895 році
Серед знаменитих випускників кулінарної школи були такі відомі шеф-кухарі як: Julia Child, Nancy Silverton, Nathalie Dupree, Bruce і Eric Bromberg, James Peterson та інші
Le Cordon Bleu входить до складу багатьох престижних асоціацій, таких як: Chaine des Rotisseurs, Académie Culinaire de France, Association Prosper Montagné, Maîtres Cuisiniers de France, IACP, Maison de la France, British Accreditation Council
У кулінарній школі навчаються люди абсолютно різного віку і національностей
Шефи які викладають у Le Cordon Bleu є чинними кухарями у ресторанах, які гідні мішленівських зірок
Le Cordon Bleu має кампуси у таких містах як, Париж, Сідней, Мадрид, Лондон, Оттава, Токіо, Веллінгтон та інші
Le Cordon Bleu був заснований у Парижі в 1895 році, і на сьогодні є найбільшою школою кулінарного й готельного менеджменту.
Кулінарна школа пропонує всім охочим пройти навчання у сфері кулінарії, випічки, кондитерської справи, виноробства та ресторанного бізнесу.
Усі викладачі й шефи, які викладають у Le Cordon Bleu, мають багаторічний досвід роботи у сфері бізнесу й кулінарії. Вони постійно беруть участь у різних міжнародних конференціях і виставках, стежать за останніми новинам у кулінарному світі, а також обмінюються досвідом з іноземними колегами.
Le Cordon Bleu має кампуси у таких містах як, Париж, Сідней, Мадрид, Лондон, Оттава, Токіо, Веллінгтон та інші, що дозволяє студенту обрати саме те місто де йому буде комфортно навчатися.
У зв'язку з тим, що індустрія у сфері гостинності розвивається, кулінарна школа постійно удосконалює і модифікує свої навчальні програми у сфері бізнесу, поєднуючи традиції з інноваціями та творчим підходом. Проте, кулінарні програми у Le Cordon Bleu викладаються за авторською методикою, яка заснована на багаторічному досвіді й практиці.
Французький кампус Le Cordon Bleu розташований у Парижі, це й не дивно, адже це місто завжди надихає на створення кулінарних шедеврів. Саме у Парижі розташовано багато відкритих ринків, кондитерських та булочних крамничок, які щоранку наповнюють місто неповторним запахом свіжої випічки й кави. Це ідеальне місце для того, щоб більше дізнатися про французьку культуру й гастрономію.
Нове приміщення кулінарної школи розташоване на набережній Андре Сітроена. У цій будівлі усе створено для плідного навчання, є сучасне обладнання, а кожен з класів ідеально підходить для практичних робіт. Особлива гордість Le Cordon Bleu, це зал для винних дегустацій.
Le Cordon Bleu немає своїх студентських резиденцій, тому кулінарна школа допомагає студентам у пошуку житла.
Залиште заявку або звертайтеся за номером телефону! Фахівці Student Study допоможуть підібрати навчальний заклад та програму, забронювати проживання та підготувати візові документи для успішного початку навчання за кордоном.