Кулінарний літній курс у Швейцарії

Swiss Education Academy - мережа приватних шкіл, заснована у 1982 році, яка навчає студентів у сферах менеджменту та готельно-ресторанного бізнесу. 

Swiss Сulinary Club - літня програма у місті Ле-Бувере, Монтрьо, Швейцарія, яка дозволяє навчатися кулінарній справі та розважатися. Програма проходить у Кулінарній академії мистецтв, яка обладнана найсучаснішими кухнями. Викладачі, натхнені своєю улюбленою справою, використовують різноманітні методи навчання, які мотивують студентів розвиватися!


 

Основа інформація про кулінарний курс

Вік: 16-20 років

 

Проживання: готель, двомісні напівлюксові номери (ванна особистого користування)

 

Харчування: повний пансіон 

 

Тривалість: 1-4 тижні

 

Дати заїздів: 12 липня - 8 серпня 


 

Навантаження та програма

Кулінарні заняття проходять 4 дні на тиждень, вранці та увечорі. Середа - присвячується екскурсіям. 

 

  • 1 тиждень присвячено Італії з її неперевершеними піцами, різотто та тірамісу.

 

  • 2 тиждень розповідає про Швейцарські кулінарні традиції та рецептури - шоколад, сир  та рьостіс (картопляний пиріг)

 

  • 3 тиждень відведено для приготування французьких страв: качка з апельсинами, кіш та фантастичні десерти

 

  • 4 тиждень - віртуальна подорож до Іспанії: паельї, тортильї та суп гаспачо.


 

Вартість літньої програми:

1800 CHF - 1 тиждень

3600 CHF - 2 тижні

5200 CHF - 3 тижні

1600 CHF - додатковий тиждень

 

Додатково сплачується:

  • Реєстраційний збір - 110 CHF
  • Трансфер з Женевського аеропорту - 175 CHF (в одну сторону)
  • Страхування (обов'язково) - 45 CHF/тиждень

Вступайте з нами!


Залиште заявку або звертайтеся за номером телефону! Фахівці Student Study допоможуть підібрати навчальний заклад та програму, забронювати проживання та підготувати візові документи для успішного початку навчання за кордоном.

Марта Яремко

Експерт з навчання за кордоном

[email protected]

Потрібна порада?

При відправленні повідомлень ви погоджуєтеся обробляти вашу особисту інформацію. Ми забезпечуємо повну конфіденційність.